Hvorfor du ikke skal have en kostplan


Hvorfor du ikke skal have en kostplan

Ingen kan leve på en kostplan resten af livet, det er derfor vigtigt at når du vil opnå et vedvarende vægttab og overholde det, skal det være på en måde du kan leve. Ofte vil man opnå et hurtigt resultat, ved nogle er dette godt, ved andre ikke. Det vigtigeste ved et vægttab er at det kan overholdes bagefter, uanset hvor hurtigt det skal gå.

Hvorfor du ikke skal have en kostplan

Hvorfor du ikke skal have en kostplan

Der er rigtig mange måder at tabe sig på, og ikke alle betyder du skal opgive alt du kan lide. Det mest optimale er at tabe sig, ved at “opgive” mindst muligt af det man kan lide. For det skal ikke være træls at tabe sig, det skal ikke være træls at opnå den krop man gerne vil. Men der er jo en årsag til man er endt hvor man er, og derfor skal der ændres nogle ting.

Hvad anbefaler jeg så?

Jeg anbefaler du starter med at ændre få ting som:

  1. Drik mere vand
  2. Spis flere grøntsager
  3. Styrketræning / Motion mindst 3 gange i ugen
  4. Spis / drik mindre sukker
  5. Lad være at drikke kalorier

Alene med disse 5 punkter, vil jeg i hvert fald mene man kan nå langt.

Jeg siger ikke at en kostplan ikke kan hjælpe dig, men det er ikke holdbart på sigt. En kostplan kan hjælpe dig med at komme igang, men derefter synes jeg man burde få tingene tilpasset sin livsstil og hverdag.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.