Hvorfor kursus omkring vægtløftning og gymnastik?


Hvorfor kursus omkring vægtløftning og gymnastik

Jeg ville personligt gerne prøve noget nyt, i denne omgang var det så vægtløftning. Jeg endte med at synes det var mega fedt, og rigtig spændende. Det kræver som forventet, stor styrke og god kontrol over ens egen krop. Igår var mine skuldre, baller og nakke helt smadret, og stod derfor på offday.

5 timers træning lørdag, og 6 timers træning søndag. Det kunne tydeligt mærkes at det var meget bedre søndag, end lørdag. Løftene var nemmere, vægten var højere og teknikken bedre. Det er fantastisk at kunne mærke fremgang på så kort tid.

Der var også øvelser til at stå på hænder, det var meget svært. Heldigvis kom ingen til skade, men det var svært at have kontrol over ens krop, når man vender på hovedet. Det helt klart noget jeg vil arbejde med i fremtiden.

Har du overvejet at ville afprøve kræfter med vægtløftning, så kan jeg kun anbefale dig at prøve det. Det er noget alle kan være med til, det vil dog være svært til at starte med. Med de rigtige undervisere, kan det kun være lærerigt. Så sørg derfor du kommer i kontakt med nogle gode vægtløftere eller vægtløftundervisere. Det kan nemlig hurtigt ende i skader, hvis ikke det bliver gjort korrekt fra starten af. Det er nemlig også dumt at få en forkert teknik, som vane.

Ligeledes med gymnastik, prøv kræfter med det. Personligt kunne jeg mærke der var meget at hente i det, i forhold til styrke træning. Jeg synes det var hårdt, alt fra at stå på hænder, til at lave gymnastiske ting i ringe. Der er utrolig mange måder at lave forskellige ting på i ringe, og det var overraskende hårdt hvor lidt man kunne finde ud af, når stabilitet blev et stort krav.

Video af løft herunder – udført af undertegnet

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.