Hvorfor man skal få en personlig træner?


Hvorfor man skal få en personlig træner?

Man skal have en personlig træner, hvis man vil opnå gode resultater. Det er for dig som er målrettet, og derfor få alt lavet personligt af træneren. Du er dermed 100% sikker på det er tilpasset dig, og derfor optimalt for dig om dit mål er fedt tab, øget muskelmasse eller bedre kondi.

Det gode ved en træner

Det er gode at få et skub af en træner, udover det har du ofte smidt en pose penge, og det i sig selv er en stor motivation for folk. Man vil sjælden smide penge efter en træner, og ikke gøre hvad træneren siger. Træneren kan hjælpe dig på vej mod din drømmekrop, som kan give dig selvtilliden tilbage.

Ofte træner man heller ikke særlig effektivt, og med en træner opnår du fast progression i dine programmer, og dermed konstant udvikling. Ofte har man heller ikke selv styr på hvad der skal fokus på, for at opnå den bedst mulige balance i kroppen. Balancen i kroppen mindsker chancen for skader, og skader giver ofte altid tilbage skridt, og det vil man gerne altid undgå. Det kan en træner hjælpe dig med.

Hvorfor man skal få en personlig træner

Hvorfor man skal få en personlig træner

Hvem har brug for en personlig træner?

Jeg vil næsten sige at alle, vil have godt af et personligt forløb hos en træner. Der er mulighed for at få rettet sin teknik til, din træning bliver målrettet efter hvad du vil opnå. Det samme gør kosten. Det hjælper på motivationen, og at man bliver presset til træning.

Tænk over hvem du vælger!!

Personlig træner er ikke en beskyttet titel, så alle kan ren faktisk kalde sig det. Vær derfor opmærksom på, den du vælger som din træner har uddannelsen bag sig, men også opnået resultater. Det afhænger også meget om man kan med sin træner, ikke alle trænere kan arbejde med alle mennesker. Se eventuel mit CV af certifikater og uddannelser her, og se mine resultater med mine klienter her.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.