Juletilbud på personlig træning


Juletilbud på personlig træning

Mange tager nogle kilo på over julen, hvilket er meget normalt, det er derfor du skal udnytte at jeg kører et juletilbud på personlig træning lige nu. Hvis du ønsker hjælp til at komme i form og få den krop du ønsker, så tøv ikke, der er lige nu juletilbud på personlig træning hos mig! Hos mig bliver alt tilpasset personligt dig, så det kan hænge sammen med din hverdag, livet derhjemme og på jobbet.

Alle starter et sted, og jeg er der fra start til at hjælpe dig, om målet er vægttab, livsstilændring eller øget muskelmasse. Jeg er den perfekte træner for dig, hvis du søger resultater med forbedret sundhed, selvtillid og motivation

Juletilbud på personlig træning

Dette juletilbud på personlig træning gælder hele December, det eneste krav der er, er at du kontakter mig inden d. 31 December og opstart skal ske i uge 1 eller uge 2, altså 4 – 15 Januar.

10 uger 10 personlig træninger 5.000 ,-
10 uger 20 personlig træninger 7.500 ,- (Normal pris 8.500 ,-)
10 uger 30 personlig træninger 10.500 ,- (Normal pris 12.000 ,-)
10 uger 40 personlig træninger 12.500 ,- (Normal pris 14.000 ,-)

Betaling af 2 eller 3 rater er muligt!

Juletilbud på personlig træning

Juletilbud på personlig træning

Tænker du nogle kunne bruge dette tilbud? Så få dem til at skrive til mig, læs hvad andre synes om at have mig som træner her.

Kontakt mig på mailen info@casperhessellund.dk eller ved at klikke her.