Kosttilskud


De mest populære kosttilskud

 

Markedet for kosttilskud er præget af hård konkurrence og mange forskellige produkter. Det kan derfor være svært at overskue, hvor du skal starte. I dette indlæg kan du læse om 3 af de mest populære kosttilskud. Disse kosttilskud er samtidig nogle af dem der er ret basic, hvis du ønsker at begynde at supplere din kost med tilskud.

Bemærk at jeg skriver tilskud. Med det menes der er kosttilskud, som navnet indikerer, altid bør anses som et tilskud til kosten. Tilskuddene må altså ikke blive den dominerende styrke i din kost eller erstatte en almindelig sund og varieret kost.

 

Proteinpulver

 

Det er vist ingen tvivl om at proteinpulver er det mest solgte kosttilskud – ikke bare i Danmark men hele verden.

Proteinpulverets popularitet skyldes i høj grad det øgede behov for protein, der opstår ved hård træning. Det kan være vanskeligt i en travl hverdag at nå at indtage alle de proteiner man bør indtage, når man træner hårdt. Derfor vælger mange at tilføre proteinpulver som kosttilskud

Hos Proteinpulver-univers.dk kan du læse nærmere om fordele ved kosttilskuddet og danne dig et overblik over de forskellige muligheder der er.

Efterhånden findes der en lang række forskellige typer af proteinpulver – whey, kasein, soja, økonologisk, neutral etc.

Det behøves faktisk ikke kun at være i pulverform, når du ønsker at indtage ekstra protein. Du kan også købe proteinbarer og forskellige protein snacks.

 

Vitaminer og mineraler

 

Mange vælger at supplere deres kost med et ekstra tilskud af vitaminer og mineraler for at sikre sig, at de får nok mikronæringsstoffer.

Det er ikke kun fitness guys and girls, der er opmærksomme på dette. Det er almindelig kendt, at det er vigtigt at få nok vitaminer og mineraler for at kroppen kan fungerer optimalt.

Pre workout

 

Pre workout er ligeledes et populært kosttilskud. Dog ikke i samme grad som proteinpulver. Mange der dyrker fitness og bodybuilding har brug for ekstra energi og fokus under deres træning. Det fokus og ekstra energi kan fås ved at indtage pre workout. Nogle af de mest gængse ingredienser i pre workout er:

  • Koffein
  • Kreatin
  • Beta alanin
  • B12 vitamin
  • C vitamin