Miiego som sponsor


Miiego som sponsor

OPTIMAL PASFORM TIL SPORT

De testvindende trådløse sportshøretelefoner AL3 Freedom er uden ledning og sidder godt og behageligt udenpå ørerne. Passer til stort set alle hoved- og øreformer. De sidder stabilt og godt fast med den bløde rem, som går bag om hovedet og hviler sikkert over nakken. Nemme at tilkoble via Bluetooth. På iPhones/iOS enheder kan du se batteristatus på AL3 Freedom direkte på din skærm. AL3 Freedom høretelefoner er et sikkert must-have til løb og træning!

FRIHED OG FANTASTISK LYD

AL3 Freedom giver dig frihed og en fantastisk lydoplevelse, hvor du samtidig kan registrere hvad der sker omkring dig, fordi høretelefonerne sidder udenpå ørerne. Du styrer nemt volumen og skifter sangnumre samt modtager opkald direkte på kontrolpanelet på siden af AL3 Freedom. Når du dyrker motion, behøver du derfor ikke at have din telefon i hånden. Der er også indbygget mikrofon til at foretage telefonopkald.

Lyt til god musik og slip for irritation fra flagrende ledninger. Du får maksimal frihed til at fokusere på din sport.

KAN PUTTES I LOMMEN

AL3 Freedom kan let foldes sammen, så de er praktiske, og ikke fylder meget. Du kan nemt have dem med i lommen eller i det medfølgende etui.

Miiego

Miiego

AWARD- OG TESTVINDER:

”Bedst til Prisen” i BT (aug, 2015)
”Test Winner” hos Earbuddy.eu
”Award Winner” i Men’s Running Magazine

Referencer http://miiego.com/da/produkter/al3-freedom

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.