Olier til madlavning – Hvilke bruger du?


Er du i tvivl om hvilke olier du skal bruge når du laver mad?

Mange af mine klienter har spurgt om hvordan de skal tilberede deres kød, må de smide deres grøntsager på en pande og stege osv. Typisk er problemet ikke at man gør det, men at man bruger det forkerte til at gøre det.

Nedenunder her ser du et billede over hvad der er “godt og skidt” af olier til madlavning, jeg anbefaler altid mine klienter og dem der spørg at bruge økologisk kokosolie eller økologisk smør, af den simple grund det er egnet til stegning af høje temperaturer. De færreste laver der kylling, steak mv. på lav blus. Olier til madlavning er med til at give smag til kødet, så vælg dem derfor også med omhu af hvad du kan lide, jeg anbefaler kokosolie og det er det jeg bruger til det meste af min stegning om det er æg, kød eller grøntsager.

Olier til madlavning

 

Olier til madlavning

Olier til madlavning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du læse mere fra mig? Så skal du bare klik her.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Referencer:
http://ultimatepaleoguide.com/ultimate-guide-cooking-healthy-fats/
Skrevet af Casper Hessellund