Online Coaching – Hvorfor?


Online Coaching

Online coaching er blevet mere og mere udbredt. Men hvorfor? Der er kommet et øget fokus, på sundhed og træning, dette gør derfor også at der er brug for hjælp til dem der søger det. Det er meget svært at sortere i de online coach der er, mange af dem er selvlært, hvilket overhovedet ikke et noget skidt altid! Det ses dog bare ofte at der er rigtig mange som ikke er uddannet, og så giver dem samme kostplan til alle uanset mål og ønske.

Online Coaching

Online Coaching

Så når du søger online coaching, hvad skal du så kigge efter?

Det du skal kigge efter er om det har lavet resultater, man kan være nok så klog, nok så dygtig men hvis der ingen resultater skabes er det jo irrelevant. Det er mennesker man arbejder med, og ingen er ens. Kig også efter om de har opnået noget, dette siger også meget om træneren selv. Er de uddannet, og såvel hvordan er de uddannet. Personlig træner, Coach, Online træner, Online Coach har en ting til fælles, ingen af dem er beskyttet titler og derfor kan alle kalde sig dette uden at være certificeret eller uddannet.

Online coaching er et stort marked, find derfor en du ser som troværdig!

En af de første ting du kan er undersøge dit netværk, og om du har en der. Hvis ikke så kan de nærmeste venner spørges, de vil sjælden anbefale dig en de ikke kan stå inde for. Pris og kvalitet hænger tit sammen, men ikke altid. Så en plan til 99kr får dig sjælden i mål, hvis træneren skal arbejde med det, og gøre det personligt til dig, vil prisen være højere! Det er en vigtig ting at huske, det skal laves personligt til dig!

Online Coaching

Online Coaching

Er online coaching pengene værd?

Jeg personligt har succes med mine online klienter, og kan derfor kun anbefale dig der ønsker resultater det. Vil et personligt forløb give bedre resultater? Ja, det vil det højst sandsynligt – prisen er dog også en helt anden.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.