Peter Bendtsen – 1 år mentorship


1 år mentorship hos Peter Bendtsen

Jeg kan med glæde offentliggøre at jeg har skrevet under på kontrakt, hos Peter Bendtsen og han skal nu være min mentor for 1 år. Dette er en stor mulighed for mig som personlig træner, atlet og person. Jeg er nu i de bedste omgivelser, for at kunne udvikle mig som personlig træner. Han skal udover være min mentor, også styre min kost og træning.

Billede sammen med Peter Bendtsen

Billede sammen med Peter Bendtsen

Jeg har valgt Peter fordi jeg altid har set op til ham, og han er mit forbillede inden for fitness og personlig træning. Hans tilgang til både kost og træning tiltaler mig meget, og dette er også en af grundene til jeg har valgt ham. Udover dette er han en super flink fyr, altid smilende og glad. Han er super kompetent, og har skabt nogle gode resultater både med almindelige klienter, men også atleter. Jeg ser Peter Bendtsen som den bedste inden for det jeg vil lave, og vil derfor lære af den bedste.

Udover som mentor, er han min træner som skal hjælpe mig på scenen i 2016 i Men’s Physique +178 som er målet. Det kan være dette ændres med tiden, for der ingen grund til at hoppe på scenen hvis ikke man er klar.

Hvem er Peter Bendtsen?

Peter Bendtsen har selv opnået at få 3 plads til DM i Men’s Physique +178. Han er til daglig personlig træner, og har både almindelige klienter og et atlet team.

Han har GymNordic bag sig som sponsor.

Han har Prof. Bachhelor i Global Nutrition & Health m. Speciale i Fitness & Lifestyle Coaching Management

Han har også mange flere certificeringer og uddannelser, som gør ham til en kvalificeret mentor for mig!

Her på billederne ses Peter Bendtsen til venstre, og mig selv på billede til højre!

 

Peter Bendtsen

Peter Bendtsen

Casper Hessellund

Casper Hessellund