PICP Level 1 og 2


PICP Level 1 og 2 uddannelse

Hvorfor valgte jeg så at tage helt til USA for at tage PICP 1 og 2? Personligt bestræber jeg mig hele tiden efter at blive bedre, og i dette tilfælde en bedre personlig træner. Denne uddannelse omhandlede strukturel balance i over- og underkrop, for at mindske risikoen for skader og øge ens performance.

PICP 1 omhandlede kun overkroppen, her er fokus balancen mellem musklerne der sørger for indad rotation skulderne vs de muskler der sørger for udad rotation skulderne.

PICP Level 1 og 2

PICP Level 1 og 2

PICP 2 omhandlede kun underkroppen og her var fokus samme styrke og fleksibilitet mellem højre side og venstre side, samt forsiden af benet og bagsiden af benet.

PICP Level 1 og 2

PICP Level 1 og 2

Det var nogle intense dage derovre med undervisning fra 09:00-17:00. Nu er det tid til at afprøve den nye viden på mine klienter og mig selv. Har selv set hvor stor forskellen kan være på mig selv og de andre kursister, så nu skal der arbejdes på mine klienter. Det er sjælden man er i 100% balance, så der er jo altid noget man kan arbejde med.

Næste skridt i denne uddannelse er PICP level 3 og PICP level 4, hvornår jeg skal tage dem ved jeg ikke endnu. Der er store krav for at blive certificeret Level 3 og 4 coach, så tiden må vise hvornår jeg opfylder disse krav.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.