Risengrød
Her er en opskrift til 2 personer, på en lækker omgang risengrød!
Ingredienser:
- 300 ml vand
- 180 g grødris (ca. 2¼ dl)
- 1 liter sødmælk
- ¼ tsk groft salt
Kanelsukker:
- 4,5 spsk sukker
- 2,5 tsk stødt kanel
Fremgangsmåde:
Bring vand og ris i kog i en gryde. Få risene til at koge, og sæt derefter varmen lidt ned, mens du rør rundt i ca. 2 min. Tilsæt mælk og få det til at koge igen. Kog grøden ved svag varme, husk at røre rundt, i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 25 min. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd så kog den til du er tilfreds. Salt tilsættes efter behov og hvordan du vil have det skal smage….
Enjoy!
___________________________________________________________________________________________________________________________
Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.
Læs flere blog indlæg her.
Læs mere om mig her.