Risengrød


Risengrød

Her er en opskrift til 2 personer, på en lækker omgang risengrød!

Ingredienser:

  • 300 ml vand
  • 180 g grødris (ca. 2¼ dl)
  • 1 liter sødmælk
  • ¼ tsk groft salt

Kanelsukker:

  • 4,5 spsk sukker
  • 2,5 tsk stødt kanel
Risengrød

Risengrød

Fremgangsmåde:

Bring vand og ris i kog i en gryde. Få risene til at koge, og sæt derefter varmen lidt ned, mens du rør rundt i ca. 2 min. Tilsæt mælk og få det til at koge igen. Kog grøden ved svag varme, husk at røre rundt, i ca. 10 min. Læg låg på og kog i ca. 25 min. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd så kog den til du er tilfreds. Salt tilsættes efter behov og hvordan du vil have det skal smage….

Enjoy!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.