Start morgen på en god måde – sådan ser min ud


Start morgen på en god måde – sådan ser min ud

Min morgen er efterhånden blevet en fast rutine, det første jeg gør er typisk at drikke 1 liter vand for at sætte gang i kroppen. Derefter begynder jeg at gøre maden klar.

Min morgenmad kan se således ud – start morgen på en god måde

Morgenmad Skærmbillede 2016-01-19 kl. 14.54.22 Skærmbillede 2016-01-19 kl. 14.54.36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En god morgenmad  betyder for mig meget, det gør jeg føler mig klar til resten af dagen. Protein kilden til morgenmad er typisk kød eller æg. Grøntsager kan være alt fra rød peber, gulerødder til broccoli osv. Udover det har jeg altid en fedt kilde, avocado, mozzarella ost eller fedtet der er i æggene. Jeg prøver altid at variere kosten, dog ikke altid lige nemt.

Prøv med en af disse måltider til din morgenmad og hold low carb stilen, godt med protein og sunde fedtkilder resten af dagen. Måske nogle carbs til aftensmad afhængig af hvor god din insulin følsomhed er, og du er nærmest garanteret et vægttab. Giv dette en uge eller to og se om der ikke er kommet en ændring på dit energi niveau og vægten.

Hvis du har nogle spørgmål lige meget hvad det er, så klik her svarer hurtigst muligt tilbage, og garantere dig et svar.

Læs mere om mig her.