Lav flere chin ups


Lav flere chin ups

Lær at lave flere chin ups, hvis du er gået i stå. Dette er en god måde at øge styrken på, og eventuel få flere gentagelser med egenkropsvægt på sigt.

Lav flere chin ups – se video ved at klikke her

Her i videoen ser mig at lave 2 gentagelser, med et tempo 3014. Det betyder 3 sekunder om at komme ned, 0 sekunder pause efter at have kommet ned, derefter 1 sekund om at komme op, til sidst for at holde sig 4 sekunder oppe i toppen. Her er det vigtigt at spænde igennem, og ikke tabte skulderne. Her mener jeg, at det er vigtigt at du ikke lader skulderne komme op til øerne, du skal holde dem nede.

Lav flere chin ups

Lav flere chin ups

Inden du trækker dig op, er det også vigtigt at du lære at samle skulderbladende (sænke skulderne) inden du løfter dig op. Det hjælper dig med at aktivere ryggen mere, og hvis du lære at lave chin ups sådan her, kan du på sigt blive meget stærkere. Ofte kan man komme til at trække sig op i armene (armene kan ikke undgåes at aktiveres) men det er vigtigt at få aktiveret ryggen mest muligt.

___________________________________________________________________________________________________________________________
Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.
Læs flere blog indlæg her.
Læs mere om mig her.