Mekanisk dropsæt


Mekanisk dropsæt

Har du nogensinde prøvet mekanisk dropsæt? Hvis ikke så skal du prøve programmet, jeg smider op længere nede. Mekaniske dropsæt kommer til at være et syre helvede i dine muskler, målet er nemlig at ophobe laktat. Så her laver du ikke de tunge løft og sætter personlig rekorder, det handler om at udtrætte musklerne.

Mekanisk dropsæt

Mekanisk dropsæt

Dette er et overkropsprogram. A1 er 50 grader incline brystpres med håndvægte, der tager du en vægt du kan tage 8 gange. Så er der 10 sek pause, som cirka er tiden det tager at indstille bænken, og få sig lagt igen med håndvægtene. Her indstiller du den i 30 grader incline og kør 6 gentagelser, så 10 sek pause som det tager at indstille bænken. Så skal bænken være flad, og her kør du så 6 gentagelser, holder 90 sekunders pause og gentager 4 gange.

B1 Bent over row, her bruger du en stang, og overhåndsgreb, 8 gentagelser, 10 sek pause. Så kør du Seated row med supineret greb, altså underhåndsgreb 6 rep, 10 sek pause. Så kør du Seated row med neutral greb, altså håndfladerne mod hinanden 6 gentagelser, 90 sek pause og gentager 4 gange.

Mekanisk dropsæt

Mekanisk dropsæt

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.